Yonca-Onuk ve MRTP Haberleri

Başlatan Þahinbey, 08 Eylül 2009, 10:10:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amerika ile ortak üretim yada direk satış firmanın prestijini çok yükseltecektir bu yüzden bir kaç yıldır Amerika'dan ihale koparmak için Yonca-Onuk uğraşıyor. Amerika'ya satış yaparsa firmanın adı dünyada daha çok anılır ve satışın akabinde bir çok ülkede benzer konfigürasyonda siparişler verebilir. Bu hem firmanın hem Türkiye'nin prestij kazanmasına neden olurken bir yandan Amerikan firmalarının prestij kaybına neden olacak bir şey.

Bir asırdır Türkiye'nin yapay oluşturulmuş öz güven sorunu söz konusuyken bu tabularında kırılmasında etken olacak hususlara elbette dikkat ediyorlar. Çıkan haberde biraz abartı gibi zamanla bekleyip görürüz böyle bir şey varmı. Mesajı Paylaş
TSK Fotoğraf Galerisi
www.Turkmilitary.com

Daha önceden kullandığı botlarıda ingiliz Hubert Scott-Paine tasarlamıştı.

http://en.wikipedia.org/wiki/PT_boat Mesajı Paylaş

http://www.youtube.com/v/jcr2QxSxt5E?fs=1&hl=en_US&rel=0

Edit:Video düzenlendi
           AVCI

MTRP-41 VE 42 merakla bekliyorum bakalım nasıl birşey olacak(yazan GOGURYEO  ;D) Mesajı Paylaş

Þu Edit ne oluyor hiç anlayamadım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapÞu Edit ne oluyor hiç anlayamadım.

:) Edit = İngilizcede düzeltme,düzenleme anlamında kullanılır.Daha çokta internette bu tür forumlarda yapılan değişilikleri belirtmek için kullanılır.Türkçede kısa bir karşılığı olmadığı için ve alışkanlık olduğundan bende böyle kullenıyorum.Düzeltme desek belki olur,ne dersiniz bundan sonra bunu kullanabiliriz belki. Mesajı Paylaş

DÜZELTME şeklinde yazalım diye kinaye yapıyorum kardeşim. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Mısır'a yarın bir bot yola çıkıyormuş. :) Mesajı Paylaş

Hadi ya anlasma nezaman olduki hocam? Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Geçen sene 6 Adet MRTP20 botunu kapsayan bir anlaşma imzalanmıştı.  Hayırlı olsun. devamında Mısıra MRTP33'ler de satılabilir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz