Almanya nın Türkiye ye düşman olduğuna inanmıyorum ben. Şu anda da Almanya nın düşmanca davrandığını tank motoruna bakarak filan karar veremeyiz.
Alman akademisyenler de zaten bizi çok sevdikleri için 1.dünya savaşı esnasında Karadeniz bölgesinde soykırmak için gaz odaları kuruldu diye akademik iftiralar atmakta. Alman istihbaratı bizi o kadar çok seviyor ki, Suriye'den Türkiye'ye geçen mültecilerin arasından hangisi güzel iç karmaşa çıkarır tespit edebilmek için sayfa sayfa anket dağıtıp cevaplayanlara para yardımı yapıyor. Hep sevdiklerinden!
Geçiniz. zamanı geldiğinde hem Almanya'yı hem de Fransa'yı atom ateşiyle şöyle güzelce bir harlamak, bitinden piresinden mikrobundan arındırmak elzemdir.
Katılıyorum.
Ayrıca, Mısır normalde bizim dostumuz bir ülke, nüfusunda oldukça çok Türk kökenli insan olan bir ülke. Ne zamanki 1952 ile beeaber arap eşekleri geçti başlarına Türk düşmanı oldular. Klasik araplar böyle cibileyetsiz, karaktersiz tipler zaten, Bae, S. Arabistan, Filistin ve Arap Birliği denilen oluşumları görüyoruz zaten. Hepsi Türkiye ve Türk düşmanı.
"Nasır’a kadar nerdeyse Türklerin idare ettiğini söyleyebileceğimiz ay - yıldız bayraklı Mısır da tıpkı Suriye ve Irak gibi nasyonal sosyalist Baasçı politikalarla Araplaştırma siyaseti gütmüştür. Cemal Abdünnasır da bu işe Ortadoğu coğrafyasında öncülük etmiştir. Nasır’dan sonra da Mısır’da Türk seçkinciliği devam etmiştir. Gerek Hüsnü Mübarek’i gerek Muhammed Mursî’yi deviren darbeler ve sonrası oluşan yönetim organizasyonlarına bakılırsa bu durum daha iyi anlaşılır.
Mısır Dışişleri Bakanı Ahmet Mahir’e göre bugünkü Mısır nüfusunun % 20’den fazlası Türk’tür. Bu da 17–18 milyon civarında bir rakama tekabül eder. Bunlar bilhassa Oğuz (Türkmen), Çerkez ve Kıpçak Türkleri torunlarıdır. Eski Dışişleri Bakanlarından ve Kahire Büyükelçilerinden Yaşar Yakış’a göre ise Mısır nüfusunun 3’te 1’i Türk kökenli; bu da 28 milyonluk bir rakama karşılık geliyor. "
Libya'da öyledir normalde, Kaddafi geldi arapçılık başladı. 2011 Kaddafi devrilmesi sonucu bayrak tekrardan değişip Ay Yıldızlı olan gelmiştir.