Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Son sözüm ve olaya bakış açım;

Cengizde bizim,Atillada bizim,Timurda bizim,Yıldırımda bizim,Yavuzda bizim,Fatih sultan mehmet'te bizim,Atatürk'de bizim
Linkback: Ynt: Sohbet...
Herşey kızılelma için



Arkadaşlar birşey sorucam bu ilaçlar sertleşme sorunu yaşatır mı?

Arkadaşın biri kullanmıs 4 gün sonra sertleşme sorunu yasamış sizin bilginiz yada bu konuda araştırıp bulabilceğiniz bir şey var mı?

Ben arkadaşa hemen yarın üroloğa git dedim kan ve hormon ölçümü yaptır şeklinde...

Ben arastırdım geçici diyor peki siz ne dersiniz?
Herşey kızılelma için


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz