Savunma ihracat rakamları

Başlatan Efes, 04 Ocak 2026, 18:15:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 563 
  • Türk Savunma Sanayinden Genel Haberler
  • 6 Yanıtlar

Bu sene savunma ve havacılık ihracat hedefi 15 milyar dolar olmalı.

Valla inanılmaz bir rakam 10 milyar dolar. Ben bu rakama 2 senede geliriz diyordum. Şaka değil tam olarak 10 milyar dolara 2 senede geliriz diyordum. Bu sene de 15 milyar dolar yaparsak şaşırmam artık. Acilen tank ve ana platformların satışını da sağlamamız lazım.

Önemli olan ihracat gelirinin sektörü taşıyacak büyüklüğe erişmiş olması. Bundan sonra TSK leri bir kuruş alım yapmasa bu sektör yine gümbür gümbür büyüyecek demektir
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Asıl başarı zaten TSK alımlarından bağımsız yüksek ihracat rakamları yakalamaktır.

Demek ki ARGE masraflarını döndürebileceğimiz bir dönem geliyor

Birde bunun firmaları dağılımı paylaşılsa ....

Kim ne kadar ihracat yaptı şeklinde

Bulursam paylaşayım
Herşey kızılelma için

Artık dış geliri 10 milyar doları aşan, sürekli beslemek zorunda olduğumuz nurtopu gibi sevimli bir canavarımız oldu. Ülkenin reel politiğine ister istemez yön verecek bu canavar. Binlerce insan kaynağı projelerle beslemek zorunda olduğumuz şirketler.
100 yıl sonra girdiğimiz bu yolda devletimizin yolu açık olsun ne diyelim

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat