2025 YILIN ÜYESİ

Başlatan SKYWOLF, 08 Kasım 2025, 10:12:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


Putty benden yine rica etti ama dedi ki dediğini yaptım ve senin yerine de oy verdim dememe rağmen yine @Denizci16'ya oy vereceksin benim yerime diyor. Peşimi bırakmıyor, sakin ol zaten Denizci kazanacak diyorum. Putty merak etme, istediğin adam kazanacak, rakibi yok ;D

Evet sn.putty'nin başa getirdiği aday denizci16 😄😀
Herşey kızılelma için

Yeni yıl sonrası 1 hafta geçti, yılın üyesini belirtilmesi gereken tarih geldi, hatta geçti bile. Şapkadan kimse tafşan çıkaramadığına göre yılın üyesi belli, defalarca söyledik. Şubat ayını beklemeye gerek yok, alternatifimiz de yok, onun için uzatmaları oynamadan kupayı kazanan tarafa verelim.

#14
Oylama sonucunda sayın Denizci16, 2025 yılının üyesi seçilmiştir. Kendisini tebrik eder, forumumuza katkılarının devam etmesini dilerim.

Bir çok yerde sayın denizci ile ne kadar görüşlerimiz farklı olsa ve hatta bir ara kendisini bu forumdan ihraç ettimesini önermiş olsam da bu platforma verdiği hizmetini ben gözardı edemem. Gerçekten kendisinin çok kıymetli paylaşımları var. Ne olursa olsun ben herkesin emeğin hakkını veririm ve sayın denizci yılın üyesi olarak tebrik ederim.

Teşekkürler sn.tigerfish bazen görüşlerimin aykırı yada tavırlarımın irite edici olduğunun farkındayım...
Ben olaylara zıt veya kızacağınız yönüyle bakılması taraftarıyım

Herşey güzel görür ve yanlışları söylemezsek yada yanlış yolda gidilen bir iş ve aklın damarına basmazsak olmaz

Tebriğiniz için tekrar teşekkürler

Bu arada siz ile benim tek farklı zıt olduğum yönümüz siyasettir,hepsinin tıkırı yerinde birbirimizi üzmeye değmez...
Herşey kızılelma için

Yeni titrin hayırlı olsun denizci. Yılın üyesi olmak baya itibarlı birşey yani belki bize öyle geliyordur bilmiyorum. 2026 da mehmet05 ten ciddi atak bekliyorum potansiyeli var vakti varmı bilmem ama

Hayırlı, uğurlu olsun. Biraz fevri de bulsam Üyelik Denizci'nin hakkıdır.

Seçildi artık yapacak bir şey yok bu sene manevi önderimiz Denizci hepimiz onun otoritesine ahlaken boyun eğeceğiz.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat