2025 YILIN ÜYESİ

Başlatan SKYWOLF, Bugün, 02:00:35

« önceki - sonraki »

LotusStar ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025 yılını tamamlamaya haftalar kaldı. Geleneksel yılın üyesi adaylarımızı belirterek bu yılın üyesi olmaya hak kazanan arkadaşımızı veya arkadaşlarımızı belirleyebiliriz.

Bu yıl için esasen ilk aday gösteren ben oldum.  Aylar önce bir konuda 2025 yılı için yılın üyesi adayımın Denizci16 olduğunu belirtmiştim. Denizci16'yı foruma İlk katıldığı dönemle bugün karşılaştırdığımızda oldukça farklı iki karakter görebiliriz. Aslında bu durum çoğu üyemiz için geçerli. İlk zamanlar ya çok sessiz oluyorlar, ya da denizci gibi her konuya bir fikir öne sürme telaşındalar. Denizci16 eskiye göre olayları ve durumları artık çok iyi tartıyor, sabit fikirlere göre değil, gerçeklere, verilere göre yorumlar yapıyor. Önceleri daha çok duygusal ağırlıklı olan yorumları, artık forumda bir şeylerin farkında vardığı için duygusallık yerine mantık esaslı. Açık fikirli. Çok daha fazla yapıcı, çok daha fazla birleştirici karakterde. Tabi halen aklına gelen her konuya yorumlarını yağdırmaya devam ediyor.  :)
Linkback: 2025 YILIN ÜYESİ
  • Gösterim 351 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 6 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Denizci16

Site Başkanı ile aynı fikirdeyim. Benim de adayım @Denizci16 Her konuya yorum yağdıranlar olmasa, forum siteleri mezarlığına katılırız.  ;)

Geçen sene de @Denizci16 oy vermiştim ama forum ahalisi beni layık görmüştü. Bu sene de yine aynı adama oyumu veriyorum. Forumu canlı tutan, farklı fikirleri ortaya atabilen akfif üyemiz.
Daha önce yılın üyesi olanlara oy verilebilir ancak forumun tadı kaçar, diğer üyelerin motivasyonu kaybolur. Onun için @Denizci16'ya rakip olabilecek birisini göremiyorum. Fazla uzatmadan erkenden 2026 gelmeden bile yılın üyesi bellidir...

Benim oyum sayın Karacı hocaya. Analizleriyle forum ortalamasını ziyadesiyle yukarı çektiğini düşünüyorum.

Denizcinin yakasina yapisip silkelemek istedigim anlar oldu yalan soylemeyeceğim hiç.Lakin O'nun beni delirtmesi,beni foruma baglayan tersi bir durum yarattı,ilginctir yani öyle bir çözümlemem var burada kendimle ilgili.
  Gecmisi gecelim,Denizcinin yorum şekli bana gore de farklilasti.Gecenlerde yine soylemistim forumun motorudur kendisi,önemlidir ve lazımdır.Kısaca oyum rahat rahat kendisinedir.

*Doğu hocam sizin guzel düşünceniz yeter,sevindirdiniz beni.Lakin bazı insanlar  sivrilmeyi pek istemez,yapısal diyelim.Beni de onların yanına koyun lutfen.Daha sık gormek isteriz,saygılar..

Bazen çok farklı düşünsek de hakkını teslim etmek gerekir. Denizci kardeş foruma çok katkıda bulundu. Yine taban tabana zıt görüşlere sahip de olsak sayın Marmara'nın verdiği bilgilerden de çok yararlandım. Oyum Denizci'ye.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat