IDEF 2025

Başlatan OKÇULAR, 16 Nisan 2024, 18:00:27

« önceki - sonraki »

Osman Pamukoğlu, naydar ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uçuk kaçık futuristik hücumbot tasarımlarından sonra neyse ki gerçeğinde eli yüzü düzgün neredeyse geleneksel görüntüde derli toplu bir hücumbot ile karşılaştık çok şükür. Ben beğendim bundan çok ekmek yeriz inşallah. Hava savunma füzesi varmı acaba merak ettim genelde bu işi ciws ve topa yüklüyorlar ama yıl oldu 21 yy artık 20 km bari hava savunma füzezi lazım Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Uçuk kaçık futuristik hücumbot tasarımlarından sonra neyse ki gerçeğinde eli yüzü düzgün neredeyse geleneksel görüntüde derli toplu bir hücumbot ile karşılaştık çok şükür. Ben beğendim bundan çok ekmek yeriz inşallah. Hava savunma füzesi varmı acaba merak ettim genelde bu işi ciws ve topa yüklüyorlar ama yıl oldu 21 yy artık 20 km bari hava savunma füzezi lazım Mesajı Paylaş

Merhaba,

Başta en çok resim/görsel paylaşan  Sn. OKCULAR olmak üzere fuara gidip fotoğrafları ve haberleri paylaşan tüm arkadaşlarımıza,  fuara gidemeyenler olarak çok teşekkür ederiz. Mesajı Paylaş

Gökhan'ın ismi Gökbora mı oldu yoksa Gökhan'dan farklı bir füze mi bu Gökbora? Mesajı Paylaş

Ve Tayfun block4 hayırlı olsun.

Bu açıdan daha iri ve kanatçıklar büyük gözüküyor.
Uzunluk: 10 m
Çap: 938 mm
Ağırlık: 7200 kg
Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERÇEKLER 3 MERHALEDEN GEÇER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

en fazla 300 km gider 800 km gitmez Mesajı Paylaş

100 mil menzilli GÖKBORA Hava-Hava Füzesi
EREN  Yüksek Hızlı Dolanan Mühimmat
500 km menzilli Süpersonik füze
      300ER-IHA

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERÇEKLER 3 MERHALEDEN GEÇER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

tahtadan maketler böyle projemi ilan edilir ulusal fuardayız 2 senede bir katılıyorlar karşımıza tahtadan maketlerin önüne konan ingografiklerle çıkıyorlar hayret bir şey. Bir görsel koy video yayınla deneme göster şu anki halini göster böyle projemi ilan edilir. Niye bugün ilan ediliyor mesela böyle olacaksa bir sene öncede bu füzeyi yapacağız denirdi altı üstü tahta maket gösteriyorsun bunu mu bekledin kaç senedir bize müjde vermek için. Ulusal fuara tahta fiber maketle gelmişler. Bu ürünleri fuarlarda biraz elinizdeki ölçü hatalı gerçek parçalarla yapın elleyince aliminyumu perçini metali kanatcığı görelim hissedelim böyle taka tuka yekpare fiberglas maketmi olur.

Millet fuarlara bunları getiriyor

Bu ne kadar aşçıysa bu maketlerde o kadar anlamlı
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: OKÇULAR - Bugün, 18:34:35100 mil menzilli GÖKBORA Hava-Hava Füzesi
EREN  Yüksek Hızlı Dolanan Mühimmat
500 km menzilli Süpersonik füze
      300ER-IHA

Vay be sonunda iha-300 görmüş olduk asıl beni sevindiren bu gökbora oldu Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - Bugün, 18:44:27tahtadan maketler böyle projemi ilan edilir ulusal fuardayız 2 senede bir katılıyorlar karşımıza tahtadan maketlerin önüne konan ingografiklerle çıkıyorlar hayret bir şey. Bir görsel koy video yayınla deneme göster şu anki halini göster böyle projemi ilan edilir. Niye bugün ilan ediliyor mesela böyle olacaksa bir sene öncede bu füzeyi yapacağız denirdi altı üstü tahta maket gösteriyorsun bunu mu bekledin kaç senedir bize müjde vermek için. Ulusal fuara tahta fiber maketle gelmişler. Bu ürünleri fuarlarda biraz elinizdeki ölçü hatalı gerçek parçalarla yapın elleyince aliminyumu perçini metali kanatcığı görelim hissedelim böyle taka tuka yekpare fiberglas maketmi olur.

Millet fuarlara bunları getiriyor

Bu ne kadar aşçıysa bu maketlerde o kadar anlamlı

Putty ,iyisin hoşsun ama bu yunan-turk waff forumlarında çok vakit geçirmek seni olumsuz etkilemiş.

Orda da bizimkiler ne çıkarsa Yunan palikaryalar "oyuncak, maket" falan derlerdi, gerçek olduğu ortaya çıkınca da bu sefer "çalma, çırpma, kopya" derlerdi. Hatta Türkiye'ye iha teknolojisini İsrail'in verdiğini iddia edecek kadar kafayı kırmış olanlar vardı.

Teknoloji casusluğu denen birşey var. Ne yapsınlar mühimmatı her detayına kadar göstersinler mi? Bak bu fuara git, gene manyak Çinlilerin zırhlı araçların altına yatıp foto çektiğini görürsün.
Linkback: Ynt: IDEF 2025 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz