Hindistan Silahlı Kuvvetleri

Başlatan fırtına06, 21 Mart 2020, 18:56:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hocam Arda Mevlütoğlu'na da troll denmez yahu :D  :D  :D
Linkback: Ynt: Hindistan Silahlı Kuvvetleri

Serkan, amacım kimseyi küçük görmek veya aşağılamak değil. Herkes yorganı kendi tarafına çekiyor, madem adamın yorumlarını burada paylaşıyorsunuz demek ki batı sevdalısı olan birisi.

Mesela benim bazı iletilerim sizin hoşunuza gitmez, çünkü ben de yorganı kendi tarafıma çekerek yorumluyorum ve doğal olarak size göre trolluk yapmış olurum. bahsettiğiniz adam gibi askeri konularda sosyal medya üzerinden paylaşım yapan binlerce insan var. Atıyorum Rusya'lı İvan Petrov, Çin'li Chang Li veya İran'lı Farhad Safari'nin yorumları size göre trollüktür. Herkes kendince bağımsız askeri uzman falan ama taraf oldukları belli...

Tanımıyorsun marmara o duayen birisi bu camiada. Tanısan eminim seveceğin az kişiden birisi olurdu bana güven.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Arda Mevlütoğlu: Not düşmek farz oldu:

• Tr-ABD ilişkilerindeki kırılmadan önce en fazla 2 filo F-35A alımını destekliyordum. HvKK belkemiğinin F-35'e bağlanmasına şiddetle karşıydım.

• Tr-ABD ilişkilerinin yeni döneminde F-35A alımını desteklemiyorum.

• F-35B alımına her şekilde karşıyım.

Yahu şu mesajlar Batı'nın trollüğünü yapan bir insana yakışıyor mu sizce Sayın Marmara...?

Serkan, bu konu iyice uzadı. Adamın kendi şahsi fikridir, benim umrumda bile değil ne dedikleri, benim de fikirlerim adamın umrunda bile değildir.

Mesela defalarca yazdım, Rusya'nın Ukrayna'ya girmesi hatalı karar olmuştur ve bundan bizzat Putin sorumludur. Ancak bu benim Ukrayna savaşında tarafsız veya Rusya'ya karşı olduğum anlamına gelmez. Aynı şekilde F-35 alımına karşı olmakla ABD sempatizanı olmadığu anlamına gelmez veya değildir bilmiyorum.

Konumuzdan devam edelim...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat