Milli Dikey Atım Lançer Sistemi (MİDLAS) Projesi

Başlatan fırtına06, 17 Ekim 2019, 19:26:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Midlas için kullanılan ifadelere dikkatinizi çekerim

Çoklu versiyon,taktik versiyon, vuruş versiyon  özellikle de tekli kanister uygulaması ve kara ve liman konuşlu versiyonuna dikkat çekerim burda vurgulanmış
Linkback: Ynt: Milli Dikey Atım Lançer Sistemi (MİDLAS) Projesi
Herşey kızılelma için

Alıntı YapMİDLAS yurtdışında göreve hazırlanıyor.

🔸🇮🇩KRI Balaputradewa-322 fırkateyninde 64 hücreli dikey atım sistemi (VLS) ROKETSAN'ın MİDLAS çözümü olacak. Suyla buluşan geminin donatım faaliyetleri önümüzdeki süreçte devam ederken MİDLAS'ın entegrasyonu ve test faaliyetleri de bu dönemde gerçekleştirilecek.

🔗https://defenceturk.net/endonezyanin-savas-gemisinde-turk-savunma-sanayii-imzasi

Kafayı yiyeceğim arkadaş, elalemin gemisine 64'lük, kendi gemilerinize çeyreklik.

Sn @Ocak,
64'lü VLS koyacak gemimiz var mı? TF2000'e 96'lı VLS koyacaklar.

Yapsınlar 4500-5000 tonluk bir fırkateyn onlara 64 hücre konur.

Üstad zaten bende onu diyorum.

İsrail desteği ile Adalar ve Akdeniz gittikçe ısınacak gibi gözüküyor.

Bizim acilen inşaası başlamamış olan istif sınıflarını iptal ederek siparişleri 4500-5000 tonluk ağır firkateynlere çevirmemiz lazım.

Allah yüzümüze gülüyor da Batı, Rusya ile meşgul, bu zamanı kaçırmadan değerlendirmek gerekir.

Rusya savaşı biterse, Batı+ABD+ İsrail, Yunanistan'ı üzerimize salacak.

Sn @Ocak,
7 adet I-Sınıfı inşa halinde. 8incisinin de saç kesimi 2023 sonu yapılmıştı diye biliyorum. Şu anda parça üretimi var. Yakında gövde kızağa konur. İlk 3 gemi zaten hazır sayılır.
Yani tüm gemiler 2027 sonuna ya da en geç 2028 başı kadar hazır olurlar.
Bu gemilere aslında, acil ihtiyacımız var. 4500-5000 tonluk gemiler acil değil. Tabii ona bakarsanız, TF2000'e hiç ihtiyaç yok. Onların yerine 8 adet 4500-5000 tonluk fırkateyn yapsalar en doğrusu olur.
8 x istif
8 x tf4500
4 x Barbaros MLU.
10 x Hisar
4 x Ada
Bize yeter.
1 x Anadolu
1 x Trakya (pist boyu 250m kanca sistemli)
İle de tadından yenmez.

Asıl önemli olan
6-8 adet Milden ve
4-6 adet STM500
10 adette TTHB

http://www.turbosquid.com/3d-models/missile-mk-57-3d-model/262890

Sn.Ocak mk57 gibi bir lançer yaptıysak emin olun o parmak ile gösterdiğiniz 16 lı lançerin sağına,soluna ve önüne 3 adet daha 4 lü midlas yerleştirsek toplam 28 adet vls yapar

Silver50 yani yunanlıların aldığı belharra'larda quadpack özelliği yok
Herşey kızılelma için

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat