İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bir F-15 Kuveyt semalarında vurulmuş.Neyle vuruldu acaba önemli bir haber
Linkback: Ynt: İran - İsrail Gerilimi
𐰉𐱃𐰣𐰃:𐰾𐰋𐰤𐰠𐰼:𐰃𐰚𐰃:𐰚𐰃𐱁𐰓𐰼⸱ 𐰏𐰇𐰼𐰤𐰤𐰠𐰼:𐰋𐰀:𐰏𐰇𐰼𐰤𐰢𐰘𐰤𐰠𐰼⸱   
                                                  𐰏𐰜:𐰋𐰇𐰼𐰇:𐱅𐱁𐰚𐰠𐱃𐰃

Dost ateşi ile vurulmuş

Alıntı YapKuveyt Savunma Bakanlığı, ülkede birkaç ABD savaş uçağının düştüğünü ve tüm mürettebatın hayatta kaldığını açıkladı.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/live-son-dakika-abd-iran-savasinda-son-durum-tahranda-patlama-sesleri-israil-firsati-kacirmadi-lubnana-saldirdi-43119477#post-3

Nasıl?
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu arada bizim körfez ülkelerinden alacağımız Eurofighter işi de güme gitti...Kimse bu ortamda envanterindeki uçakları vermez , ben de olsam vermem...

Yani şu şanssızlık işinde Fenerbahçe ile yarışır benim Türkiyem

Bu arada İran hava savunması kendine geldi galiba  , düşürülen uçak sayısı 4 diyorlar

İran, küçük Arap ülkelerindeki belirlediği noktaları vuruyor, iyi de yapıyor ama Suudi Aramco'yu vurması yanlış strateji.

Evet Katarda ef2000 Leri vermez artık kim farkedicek diyecektim sn.serkan1976 bu konuya dikkat çekmiş.
Herşey kızılelma için

Bence tam ters etki yapar. Katar uçakları verir. Böyle bir ortamda 24 adet uçak için Türkiye'ye hayır demez

Anlamadım Sayın KAPGAN o nasıl oluyor? 24 uçak vermelerine yol açacak ne alacaklar ki bizden?

Türkiye'nin askeri ve diplomatik desteği, Katar için o 24 uçaktan daha değerli. Bunu daha önce yaşayıp gördüler. 

Bakalım diyelim verdi verse bile Türkie'ye gelecek mi o uçaklar yoksa bir önemi yok
Herşey kızılelma için

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat