BMC Amazon APC

Başlatan AVCI, 30 Mart 2016, 07:40:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben bu harcanan paraların fazlası ile ilerleyen yıllarda geri döneceğine inanıyorum. Suriye kendi ekonomisini işletince silah alımını kamu alımlarını Türkiye den yapacaktır. Harcanan paralar fazlasıyla geri gelir. Ama şu sıralar tahminlerin çok üzerinde bir maliyeti var bunu da görmek lazım sonuçta şaka değil bildiğin Türk Yunan savaşı gibi bir savaşı finans ediyoruz. Belki 200 milyar dolar bile harcamış olabiliriz bu savaşa. Savaş bu ülkeleri çökertiyor ekonomik olarak bir çıktımmı. Biz bir savaşı % 100 ünü finans ediyor olabiliriz. Belki bir çok yaşadığımız sıkıntının kaynağı da bu savaşlardır. Libya mesela nerden para kazanacakta o kadar savaş maliyetini Türkiye ye ödeyecek şu anda. Somali yi hariç tutabiliriz orada iyi kötü bir devlet idaresi var finans edebilir ama Suriye ve Libya daki desteklediğimiz tarafların bir dolar geliri yok şu anda. Ama ben bu savaşları destekliyorum savaş çıkmışsa çıkmıştır Yunanistan ile savaşsak paranın hesabını mı yapacağız onun gibi bir bedel. Suriye nin revizyonist dizaynı bence gerekiyordu bu folklorik Şia motifli idare ile yaşayamıyorduk biz
Linkback: Ynt: BMC Amazon APC
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Senede 100 bin varil petrol ve eşdeğer gazı alacağımızı düşünüyorum. O da yaklaşık sanıyorsam 5 milyar dolar civarı yapıyor.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat