BAYKAR

Başlatan azarax, 11 Mart 2015, 21:52:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: 浪人 - 23 Temmuz 2025, 13:57:43
Alıntı YapJaponya, Baykar'ın Bayraktar İHA'larını övdü ve keşif-istihbarat faaliyetleri için çok değerli bulduğunu belirtti. Japonya Deniz Kuvvetleri Şefi, Bayraktar İHA'larını İDEF fuarında inceledikten sonra Türkiye'den çok şey öğrendiklerini ifade etti.

Baykar ve Japonya arasında bir işbirliği olabilir mi? Onların Motorları var ve Baykar'ın da Kızılelma sı  aynı zamanda TB-3  Japon gemilerine de uygun,  bir satış da olabilir açıkça.

Linkback: Ynt: BAYKAR

Alıntı yapılan: Quadrom - 23 Temmuz 2025, 19:50:12Baykar ve Japonya arasında bir işbirliği olabilir mi? Onların Motorları var

Ne türden motorları var, TEI tarafından temin edilemeyen?

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 23 Temmuz 2025, 19:54:07
Alıntı yapılan: Quadrom - 23 Temmuz 2025, 19:50:12Baykar ve Japonya arasında bir işbirliği olabilir mi? Onların Motorları var

Kızılelma için XF-5 veya F7-10 diye düşünmüştüm. IHI nin motorları Japon eğitim ve deniz uçaklarında kullanılmıştı diye hatırlıyorum.

Alıntı yapılan: Quadrom - 23 Temmuz 2025, 20:56:47
Alıntı yapılan: Merzifonlu - 23 Temmuz 2025, 19:54:07

Kızılelma için XF-5 veya F7-10 diye düşünmüştüm. IHI nin motorları Japon eğitim ve deniz uçaklarında kullanılmıştı diye hatırlıyorum.

Japonlar, ABD "he" demeden okyanusa parmaklarını dahi sokamazlar, geçelim. TF-10000 seri imalata girdiğindeyse, zaten biz istemeyiz ecnebi motoru.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz