AVRUPA FCAS (FUTURE COMBAT AİR SYSTEM) PROJESİ

Başlatan SKYWOLF, 12 Kasım 2014, 00:59:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Herşey kızılelma için

Konunun diplomasi ile alakası yok bence. Fransa ve Almanya Türkiye ile böyle bir ortaklığa girmez. Gurur, kibir yaparlar. Olursa da çok şaşırırım.

Elin İtalyası giriyorda Almanı ve Fransası neden girmesin
Herşey kızılelma için

Benim şahsi kanaatim öyle. İtalya ve İspanya ile İngiltere, Almanya ve Fransa'yı farklı kategoride görüyorum. Gerçekleşirse elbette çok mutlu oluruz. İnşallah yanılırım.

Sn.Şahin;

Almanya bir miktar f35 alacak ,peki Fransa çünkü ABD'den uçak alma kültürleri yok,fcas'ı iptal ederlerse ya tempest alırlar yada bizi yoklamaları lazım
Herşey kızılelma için

Fransa iptal etmez... Rafale'yi Eurofighter var diye iptal etmedi bunu da etmez...

Bakalım 17000 libre üstü savaş uçağı motoru olmayan Fransa patlamalı motor yada değişken by-pass'lı motor işininin altından nasıl kalkacak....

Snecma şirketi asla bir Rolls Royce değil
Herşey kızılelma için

Kalkamayacak daha önce de yazdık hem gcap'te hem de fcas-scaf da düz turbofan motor olacak. Değişken bypasslı motordan pahalı, komplike diye vazgeçtiler. Bunlar 6. nesil diye pazarlanacak ama abartılmış 5+ nesil uçaklar olacaklar. Şu anda dünyada gerçekten 6. nesil uçak geliştiren 2 tane ülke var. Biri abd , diğeri çin.

Almanya bu projeden çıkarsa daha fazla eurofighter ve f35 alır, kendileri sadece bu uçaklara eşlik edecek loyal wingmanleri geliştirir.

İspanya ısrarla f 35 bile almadığı için kaana ortak olma olasılığı inanılmaz yukselir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat