Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@serkan1976
Metnin orijinalini okumuştum ve iletiniz okuyunca şaşırdım. Tercüme ederken bile cımbızla arasından bazı kelimeleri çekmiş ve arasına propaganda aracı olarak yalan yazılar eklenmiş veya siz eklediniz. Gözü dönmüş batının trollüğünü yapan zombie deyince üzülüyorsunuz. Rusları kimse sevmek zorunda değil, nefret edebilirsiniz, batının trollemesi de olabilirsiniz ama yalan bilgi paylaşmak ayıptır.

T-80'nin en son modeli BVM hakkında eleştiri yapıldığı doğru, elektronik cihazları sık sık arızalanıyor, bakım ve tamiratını yapacak teknisyenler yetersiz. Savaştan dolayı yeni silah sistemlere ordu henüz alışamadı. Tank mürettebatı da öyle elektronikten anlayan mühendisler değil. Onun için bir önceki modeli T-80BV modeli orduda tercih ediliyor, öyle son model elektronik cihazları falan yok.

Ayrıca ergonomi, otomatik doldurucu vs hakkında söylemi yok. Orası sizin veya propaganda yapan üstadınızın yalanları diyelim. Motor veya transmisyona göre otomatik doldurucu çok basit mekanizmadır, en son bozulan kısmıdır. 6 senelik askerlik yaptığım süreçte tankçılardan doldurucu sistemi hakkında sorun yaşadığını hiç duymadım ama diğer aksamlarında sorun yaşadıklarını biliyorum.

Metnin orijinalini tercüme ederek buradan okuyabilirsiniz.
https://andrei-bt.livejournal.com/2655096.html
Linkback: Ynt: Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat