Şimşek İnsansız Hedef Uçağı

Başlatan SKYWOLF, 09 Ağustos 2012, 03:08:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Katıliyorum ve arttirarak diyorum ki,kendi ihtiyacinin otesinde,potansiyel hasımlarının zaafiyet gosterecegi alanlarda yogunlasmak ve cogalmak lazim gelir artik.
Bu kadar farkli cesit muhimmat isi nedir,gerek var midir diye sormustum zamaninda "muhendiser bosa dusmesin,alttan gelenler yetissin diye ortaya cikiyor bazi urunler" minvalinde cevap almistim.
Linkback: Ynt: Şimşek İnsansız Hedef Uçağı

Koskoca ABD ordusu bir düzine mühimmat ile savaşıyor bizim siha lara bile iki düzine mühimmatı geliştirildi.
Hellfire
Harpoon
Patriod
Sidewinder
Ammraam
JDAM
Paveway
TOW
Javalin
Tomahawk
MLRS
ATACMS

ABD nin silahları aşağı yukarı bu kadar. Bunun altında bir önceki nesilin silahları var üstündede bunların yerine gelenler var onları ekleyip listeyi kafanızda çoğalmayın eskiler şimdikiler ve yeniler bazen stoklarda aynı dönemde kullanılırlar ama bu çeşitlilik anlamında değildir. ABD şimdi bir şeyler geliştiriyor ama bunlar Ammramm ın Harpoon un TOW un yerine geçecek şeyler onlar olunca yine aynı basitlik olacak.  MLRS yerine Himars artık olacak yeni nesil tercihle SDB ler olacak ama aynı sadelik devam ediyor. ABD mesela ATACMS ile yetiniyor İran ın düzinelerce balistik füzesi var. Basit savaşmak lazım ama bu sonradan silah üretmeyi öğrenen ülkeler için gerçekten çok zor bir olgunluk seviyesi mühendise firmaya onunla uğraşma demek kolay değil adamlar yapacaklarını biliyorlar yapmak istiyorlar ama ABD bu işleri yalamış yutmuş onun hevesi fantazi işlere enerji harcamak için kalmamış. Bizim mühendisleri çeşit yapmada durdurmak kolay değil gerçekten de. Buda endüstriyel bir olgunlaşma meselesi sorunu
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat