Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 02 Nisan 2024, 19:19:10
He bu arada İsrail başkonsolosluğu beğenmediğiniz F35 ile vurmuş.

Halen beğenmiyorum.

İsrail'i de beğenmiyorum, Amerika'yı da beğenmiyorum Avrupa Birliği'ni de beğenmiyorum.

Başka?

Linkback: Ynt: Sohbet...

Siz beğenmemeye devam edin Atı alan Üsküdarı geçe dursun

Yalnız bizim medeniyet beşiğimiz "ABD ve Avrupa"altını bastırayım ,çizeyim kabul edersiniz etmezsiniz,sayelerinde modern dünyanın bir parçası olduk.

Bu arada İsrail eski dostumuz bunu sağlayan 90 ların generallerine şükran sunmak lazım
Herşey kızılelma için

Sen beğenmiyon diye onlarda çatlıyodu zaten
Daha iyisini yap sonra beğenme

İsrail, İran'ın Suriye/Þam'daki büyükelçiliği ek binasını bombaladı.

Devrim Muhafızları komutanı Muhammed Rıza Zahedi saldırıda öldü.

AFP: İsrail'in, Suriye'nin başkenti Þam'daki İran Büyükelçiliği'nin yakınlarına düzenlediği saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti

İsrail Savunma Bakanlığı yüksek alarm durumuna geçti.

Alıntı yapılan: Archangel99 - 01 Nisan 2024, 23:13:32
2023'te:

Oylar çalındı

Halk cahil

Deveye diken

Beter olun

Koyun bunlar

Deprem oldu akıllanmadılar daha beter olun

2024'te:

Millet tokadı vurdu. Ampulü patlattı.

Size oy vermeyince hakaret ettiğiniz millete bak ne güzel tokat vuruyor değil mi? Bu seçimde oylar çalınmadı mı? 5 milyon Suriyeli vardı mesela neredeler oy kullanmadılar mı? Yoksa CHP'ye mi verdiler? Anadolu Ajansı manipülasyon yapıyordu ne oldu şimdi mi yapmadı?

Ne güzel kabul etmişsiniz millet iradesini. Lakin size oy vermeyince de kabul edin ama. Hakaret edip küfrettiğiniz, koyun dediğiniz o seçmen kitlesi işler yolunda değilse böyle ceza veriyor. Cahil dediğiniz o seçmen partisini cezalandırabiliyor. 150 IQ sahibi olduğunu söyleyen diğerleri yapabiliyor mu?
+1

Ülkeyi duvara toslatanlardan özür dileyelim bizi affetsinler yani
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Neyse mesela biraz latife idi ak kardeşlerimizin bu kadar tahamülsüz olacaklarını tahmin edememiştim demek ki kendi görüşleri dışında bir güce tahamülleri yok Neyse birlikte yaşıyoruz herşeye rağmen aynı şekil birlikte üzülcez birlikte sevincez..

Bu seçimden çıkartılması gereken sonuçlardan biride Alkole uygulanan zam fiyatları millet içemeyince ayılmaya başladı ondan oluyor bunlar😉

Sn .putty ye katılıyorum bize duvara toslatanlara tapalım isterseniz.
Herşey kızılelma için

Bu solculuktan insanlarımız neden bu kadar ürperiyor ben merak ediyorum. Fransa'da İsveç'te Amerika'da Portekiz'de İtalya da her yerde solcular var bunlar öcü değil kötü de değiller dünyanın her yerinde solcular kabul görmüş saygı görmüş bizde bu kadar korkulması endişe edilmesi çok ayıp rezil. Adamlar Kıbrıs ı alıyor Apo'yu paketleyip Kenya dan getiriyor SSCB Karsı Erzurum'u vereceksin derken kapımıza dayanmışken ülkeyi dimdik savunuyor yine yaranamıyor sağcılarımıza. Bir Fransız Alman solcular gelecek diye en fazla yarım saat üzülüyor sonra işine gücüne bakıyor onlar için seçimi kaybetmek takımlarının şampiyon olmaması gibi bir şey.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sn putty bu ülkede demokrasi olsa idi Alev Alatlı gibi elitist kişiler yargılanmazdı.Toprağı bol olsun Nur içinde yatsın.
Herşey kızılelma için

sorun veya konu sağcı solcu değil. oy vermeyince yapılan itamlar suçlamalar kendilerine oy verilince bi anda unutuldu gitti. özür dilenicekse solculara oy vermediğinde hor görülen kesimden dilenmeli.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat