Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş:

▪️Yunan F-4'ünü radara bile gerek kalmadan ay ışığında görerek önledim.

▪️Işıkları kapatıp arkasına gizlenerek 3-4 dakika boyunca onu takip ettim.

▪️Meslek hayatımda en çok zevk aldığım an, Yunan pilotun ay ışığında çaresizce beni aramasıydı.

▪️Eğer ben sessizce ayrılmasam belki yakıt bitene kadar dolaşacaktık.

▪️Herkes ay ışığında sahil kenarında romantik anlar yaşar; ben Ege'nin parıltısı içinde Yunan F-4'ünü zevkle takip ediyordum.

https://x.com/savunma_trhaber/status/1958903822006337958?t=OWuvArXMYulGTwoiJ9hAiA&s=19

Beyazıt Paşa'yı Avcılık ve Atıcılık derneği fahri üyesi ilan etmeli🤣🤣🤣

Zamanına göre konuşalım

O zaman için Yunan yer radarları ne konumda idi çünkü; uçak kör noktasına bile yaklaşsa Yunan yer radarları telsiz ile arkasındaki Türk uçağını Yunan pilota bildirmesi lazım...

Anca deniz seviyesinde gidiyorsa Yunan f4'ünün arkasına girebilir

https://x.com/gurcano/status/1959886450985484551?t=P5dGqVOpUAp59dlj_GJiCg&s=19

Gurcan Okumuş kendisi ve şirketi için yapılan suçlamalarla ilgili olarak bir açıklama paylaşmış

Tanımam etmem fazla irdeleyemeyeceğim olayı ama gönül gözü ile görünce tanırız bir sebeple bu firmanın silah üretmesi rekabetin dışında bir tedirginlik veriyor idareye. Her dönemin kendi Vecihi Hürkuş örnekleri var hiç birimiz masum değiliz.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Serdar akınan assan konusuna ve diğer konulara deyinmiş

[youtube]WylDVcdn1i8[/youtube

Güzel ve seviyeli bir söyleşi ve program olmuş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz