Milli Modern Makinalı Tüfek Projesi

Başlatan armata, 12 Ocak 2011, 16:56:51

« önceki - sonraki »

SH ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Durup durup yazmaz istedim

Önce bir üslup dedim sonra karşımı kırmamak dedim

Mg3 de yüzük denilen bir aparat var namlu ile alev gizleyen arasında bu oarça kir,nem,toz,barut gibi faktörlerden dolayı çok çabuk işlevi bozulabiliyor ve bu sbepten dolayı silah devre dışı kalıyor ve bunun temizliği zımpara ile yapılıyor...

Birde namlu çok çabuk şişiyor...

Kısaca sn.putty videolara aldanma

Tatbikatlarda ef2000 ve rafale f22'ye kilit atmışlığı var ama gerçek hayatta f22 tepeler bu bariz bir şey  buda onun gibi birşey

Mg3 atım hızı teorik kalır,pratikte o hıza ulaşamaz..

Tatbikatlardan önce sadece depo görmüş ve sadece tatbikattan tatbikata kullanılan mg3 kullanırsan tabiki tıkır tıkır atar,sürekli nem,toz, yağmur vesaire dış koşullardaki ortamı yaşasın görürüm ben o mg3'ü
Linkback: Ynt: Milli Modern Makinalı Tüfek Projesi
Herşey kızılelma için

MG3 çok yüksek atım hızı önceliklenerek sıra dışı bir performansta tasarlanmış makineli tüfektir. Rakip dedikleriniz yarı hızları ile yanına bile yaklaşamaz atım hızı olarak. Bu hedefe ulaşmak için malzemenin tasarımın limitlerine kadar zorlanmıştır. Tabi ki namlu ısınır ama bunun içinde namluyu iki saniyede değiştiren mekanizma yapılmış. Ayrıca bütün tüfeklerde sıkışmaya sebep olan şey çok büyük oranda fişeklerdir tüfek bir makinedir ya çalışır ya hiç çalışmaz. 20 mermiyi atmış mekanizma 21. mermide takılıyorsa ama 22. de takılmayacaksa bunun sebebi fişektir tabi ki.  10 yıldır depodan alınıp nöbete göreve giden gelen mermi yoruluyor tabi ki. MG3 vazgeçilebilecek bir tüfek değil. Ama tekrar ediyorum MKE nin yaptığı silahın bir görev yeri var lazım bu silah onunda bir yeri var ve oraya MG3 iyi bir seçenek değil ama biz mecbur kullandık. Dağda intikal eden komandoya mesela MG3 iyi bir tercih değildi. Ama nöbet yerine kamyona zırhlı araca tanka çıkartma gemisine hatta çıkartma birliğine de bu MKE silahı uygun silah değil.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat