KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
98 (45.8%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (7.9%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (18.7%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (11.7%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
18 (8.4%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
16 (7.5%)

Toplam Oy Verenler: 214

Herşey kızılelma için

Alıntı YapKAAN'ın Prototipleri Nisan Sonunda Testlerine Başlayacak!

TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu

▪️"KAAN'larımız nisan sonunda test uçuşlarına başlayacak, ancak 1-2 aylık gecikmeler olabilir."

https://x.com/mavisavunma/status/2018584804669722748

TEI Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit:KAAN'ın Motoru, Çalışma ve Uçuş Öncesi Son Kritik Safha Olan CDR Aşamasına Geldi.

Suudi Arabistan KAAN'a ortak olmayı planlıyormuş. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'la KAAN için ortaklık yapabiliriz, bu ortaklık her an gerçekleşebilir diye açıklama yapmış.

Şu prototip bir uçsun o kafası karışık olan ülkeler sıraya girecekler görürsünüz. Prototipte kapaklar açılacak tekerler girecek dahili istasyon açılacak kapanacak üzerinde antenler yakıt ikmal şeysi sonra paylonlar topu filan gördükçe uçak başka bir sükseye bürünecek. Kore uçağında biz bunu gördük her geçen gün biraz daha savaşçı kimliği belirginleşti süksesi arttı. Şimdi bizim Kaan çok çıplak. AESA radar paylaşılacak kask paylaşılacak mühimmatlar denenecek filan ondan sonra görenin dibi düşecek. Bunların bir çoğu bu sene bile görürüz
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Yanlış anlama 2028'de aviyonikler ve mühimmat atışlarının testinin birçoğu yapılmış olur , düşük yoğunluklu üretim 2030,seri üretim ise 2032 olur
Herşey kızılelma için

Alıntı yapılan: mehmet05 - 05 Ocak 2026, 22:22:385 Şubat doğum günüm. Biliyorum SSB yetkilileri arada foruma göz atıyor. Bir sürpriz yapıp Kaan'ın yeni prototipinin tanıtım gününü 6 Şubat günü yapsa, şimdiye kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesi olur.

SSB yetkililerini bilemem ama biz küçük bir sürpriz yapabiliriz.

Nice mutlu yılara Mehmet.
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat