T625 GÖKBEY ÖZGÜN GENEL MAKSAT HELİKOPTER PROJESİ

Başlatan cabatli_53, 16 Haziran 2010, 22:37:57

« önceki - sonraki »

Hakan Hakkı ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#760
Gökbey için alınan sertifika EASA sertifikası olmasa bile, uluslararası satış bağlamında, bu sertifika yine de geçerlidir @putty. Vereceğim linkteki ülkelere Gökbey satılabilir. EASA için ileride başvuru yapmaya da engel bir durum yok.

https://www.icao.int/about-icao/member-states
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Öte yandan, TS-1400 için en başından beri EASA sertifikası alınmaya çalışılıyor. Eğer, "TS-1400 için EASA sertifikası alındı" haberi çıkarsa, bilin ki TS-1400 projesi başarıyla sonuçlanmıştır.



Linkback: Ynt: T625 GÖKBEY ÖZGÜN GENEL MAKSAT HELİKOPTER PROJESİ

TSK'nın TS1400 motorunu kullanması için sertifikasyona ihtiyacı var mı ?


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat