LCA TEJAS: Hindistan’ın Savaş Uçağı

Başlatan SKYWOLF, 07 Haziran 2010, 16:30:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#70
Mekanik bir sorunda olabilir.
Linkback: Ynt: LCA TEJAS: Hindistan’ın Savaş Uçağı

Görüntülere göre pilot uçağı terk etmemiş. Son bir manevra yapmış ama irtifa yeterli olmadığı için toparlamaya yetmemişe benziyor.
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com


Tejas gerçekten berbat bir uçak. Fuara getirdikleri uçak apronda yağ sızdırıyordu, sosyal medyada alay konusu bile oldular, aynı uçak 3 gün sonra yere çakıldı. Teknik bir sorun da olabilir.

Hintler gerçekten bu uçak işini bıraksın. Amca diye sözde 5. nesil uçak geliştiriyorlar ama ortada hiç bir şey yok. Daha ilk uçuşun 2028'de yapılması planlanıyor diye haberler çıktı ama 2030'dan önce imkansız ki hizmete almaları en az 2050 o da yarım yamalak şekilde olur ancak.

#74
Yabanci uyruklu kullandiklari ucaklarda patir patir dușuyor sürekli...

Bakım onarim ve eğitim ayaginda da büyük bir sakatlik var belli...hangi ucak olduğu pek farketmiyor...

What is steel compared to the hand that wields it?

Hindistan havacılık konusunda rezil durumda. Muhtemelen bakım onarım konusunda yetersizler. Hayır anlamadığım apronda yağ sızdıran bir uçağı hangi cesaretle uçuruyorlar? Bile bile lades olmuş.




Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat