TF-2000 PROJESİ

Başlatan Hawkerx, 21 Ocak 2010, 13:29:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hele bir yapıp envantere alalım da ismine sonra bakarız...

Tf2000 demişiz yıl 2025 daha envanterde yok...

Demek ki yıla göre isim vermek iyi gelmiyor..:)

Bu mantığa göre TM 2028 dersek gemi 2050de bitebilir..:)

İşin şakası bir yana ben her türlü projeye/araca/sisteme belli bir şablon oturtulmuş numara ve harflerden oluşan  bir isim verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Atıyorum TF...frikateyn icin mi yoksa ingilice fighter mi? Uçak mi gemi mi?

Hepsinin bir sisteme oturtulması lazim...

İsmini görünce hakkinda birşey bilmesem bile anlayacağım ucak mi gemi mi zırhlı mi füze mi tüfek mi vs...

Isim şart ise kodun yaninda farklı kategoriler eklenebilir..

Atıyorum gemilere balık ismi verilsin, uçaklara kuş, zirhlilara at cinsleri artik ne uyarsa..
Linkback: Ynt: TF-2000 PROJESİ
What is steel compared to the hand that wields it?

Ben artık isimlendirme işinde öyle bir gelişme beklemiyorum. Bizim muharip uçağımız Kaan, harbe hazırlık uçağımız Hürjet, tankımız Altay, K/M obüsümüz Fırtına vb. oldu, böyle de gider. Sanki biraz Fransızvari sistem gibi. Deniz sistemlerine de bir şeyler yaparlar artık.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat