Cezalılar

Başlatan SKYWOLF, 15 Ağustos 2020, 11:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M.B.T ve Archangel99 ısrarla trol gibi davranıp forumun huzurunu bozmaya devam ettikleri için süresiz uzaklaştırıldı. Farklı düşüncelere yer verdiğimiz forumumuzda, bunu kötü amaçlı kullanan herkes bundan sonra hoşgörü görmeyecek ve uyarılmadan uzaklaştırılacaktır! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sn.SKYWOLF

Bence arkadaşlar affedilmeli, belli bir süreliğine uyarı sıfatında uzaklaştırma ile iş çözülebilir ve geri dönünce sakinleşirler.

Devletlere veya insanlara karşı sert yaptırımlar genellikle sorunun çözümü olmamıştır ve olmayacaktır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 25 Mayıs 2025, 11:51:27Sn.SKYWOLF

Bence arkadaşlar affedilmeli, belli bir süreliğine uyarı sıfatında uzaklaştırma ile iş çözülebilir ve geri dönünce sakinleşirler.

Devletlere veya insanlara karşı sert yaptırımlar genellikle sorunun çözümü olmamıştır ve olmayacaktır.

Hayır!
Asla!

Hem haksızlar, hem de sürekli saldırıyorlar. Bunu ilk defa yapmıyorlar. Çok defa yaptılar, çok defa uyarıldılar. Kibarca uyarıldılar anlamadılar. Sert şekilde uyarıldılar anlamadılar. Huylu huyundan vazgeçmez. Şımarık çocuklar gibi bildiğini okuyanların, trollerin veya trol gibi davrananların, fanatiklerin bu forumda işi yok! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu forum senin. İşine geldiği gibi tepki gösterebilirsin. Bazı kişilerin ihraç edilme  önerisini ortaya attığımda dediğin halen aklımda. Körler ve sağırlar birbirlerini ağırlar.

Bu iki üyeyi Forum'dan uzaklaştırman hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Belirli yaştan sonra dünya bakış açısı kolay değişmez ve bu böyle bu saatten sonra bazı kişilerin ömrünün sonuna kadar kalacak. Korkarım bunun daha arkası gelecek bir bakmışsın forumun yarısını şutlamışsın. Mesajı Paylaş

Sn.SKYWOLF

Marmara'ya katılıyorum, her ne kadar yüzyüze hiç karşılaşmamış ve tanışmamış olsak da çok uzun zamandır forumlardan sizi tanıyorum ,bu ikisini uzaklaştırdığınıza dair  mesajınızı okuyunca şaşırdığımı söylemeliyim daha önceden gayet müsamahalı (en azından vatana millete bayrağa saldıranların haricinde) karakterinize karşılık, sizi provoke etseler de ,  bu sefer biraz sinirle hareket etmişsiniz gibi geldi.

Zannedersem forumun artık en yaş olarak kıdemli üyelerinden biri haline geldim, sayın Yaşarla birlikte,başkaları var mı ben bilmiyorum en azından,  yarım asırı çokça geçmiş yaşantımda idam cezasının çok da etkili ve sorun çözücü bir ceza olduğunu görmedim düşünmüyorum da, her ne kadar insanın içinden bazen bazılarını gebertmek geçse bile. Ve forumların da idam cezası süreksiz banlamaktır .
Aykırı fikirleri olanları sürekli banlamak  bahçeden sadece  çimen olsun diye habire dikenli olsalar bile diğer bitkileri koparmaya benzer, sonunda çorak kelleşmiş sıkıcı bir bahçe kalabilir. Bu fikirleri duymamak ne yazık ki bunları düşünenlerin olduğunu değiştirmiyor. Tamam anlamak istemeyen için  insanın anlatabileceği ancak karşısındakinin anlayışı kadardır ama bıkmadan yılmadan devam etmek gerekir.
Mesajı Paylaş

Bence de fazla sert bir yaptırım oldu, arkadaşlar kendi aramızda kibarca bir uyarı mekanizması geçirebilsek keşke, çoğumuz orta yaşı geçmiş kişileriz. Mesajı Paylaş

Valla, ben "Herkes ithamını geri çekse iyi olacak" demiştim ve gerekçelerini de açıklamıştım. Durumun saçmalığını bildikleri halde, taraflardan biri bile ithamını geri çekmedi. O zaman, idarenin verdiği karara da saygı duymak zorundalar! Karar sert bile olsa.

O yüzden, ben Sayın SKYWOLF'un kararına saygılıyım ve Sayın SKYWOLF'a hiç bir şey demiyorum. Meseleyi medeni insanlar gibi kendi aranızda çözmezseniz ve son kararı yönetime bırakırsanız, sonuçlarına katlanırsınız... Mesajı Paylaş

Naçizane benim fikrim de cezanın ağır olduğu yönünde. Sayın başkan benden çok daha iyi anlar ama süreli uzaklaştırma denenebilir. Mesajı Paylaş

Ben Her karara saygılıyım,yönetimin kendi kararı

Şayet yönetim uygun görürse Arkaşların affını dileyeceğim,bu konuda ricada bulunuyorum

Fakat Arkadaşlarda birşeyin sözünü versinler kendisinin sevmediği yada istemediği gibi yazılar yazan bir arkadaş gördükleri zaman kader birliği yapıyormuş gibi kişinin kendisini de kapsayacak şekilkde davranış ve tutumlarda bulunmasınlar.

Hani bu süreç arkadaşlara bazı şeyleri düşündürmek için bir süreç olsun

Emin olun burdaki kişilere değil ama ülkedeki karar alıcalara,kişilere ve mevki,makamlara en keskin yazılar yazan biri olarak söylüyorum bunu hatta ihrac edilmem bile istenmişti.

Ben açıkçası sn skywolf'u tahrik ettiklerini ve kişisel saldırılarından dolayı bu işin bu boyuta geldiğini düşünüyorum.

"Adaletli başkana adaletsiz denmez."

Çünkü burda yazdıklarımı başka bir savunma sanayi sitesinde yazamam

Ben bunları ceza almış birisi olarak söylüyorum ki sn. Skywolf'la bile sürtüşdüğümüz zamanlar oldu neden beni "eject" tuşu ile şutlamadı bunu bir düşünsün arkadaşlar...

Benim söyliyeceklerim bu kadar Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz