İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

Mareşal Efe ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kim Jong-un müttefikimiz İran'ın yanındayız demiş !!!  Rusya topraklarında Kuzey Kore'nin İran'a destek göndermesine (Lojistik ve uzman)  izini verir mi?
Özellikle Kuzey Kore Hava Savunma sistemleri nasıl? onlar için İran iyi bir test alanı olabilir. Sonuçta bir savaş durumunda ABD silahlarına karşı etkisini de görmüş olurlar.
Destek lafta mı kalır, fiiliyata döner mi?

Bu arada düşürülen İsrail F-35 inin görüntüleri yayınlanmaya başlamış,  Rus ve Çinli uzmanlar bence çoktan yola çıkmıştır.
Mossad bakalım pilotu İran'lılar yakalamadan kurtarabilecek mi? Mesajı Paylaş

https://x.com/MOHAMMAD_AARSH/status/1933803651333861557

İsrail'in düşürülen uçağı olduğu belirtiliyor...

Alttaki de bir başkası...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

İsrail ile savasin recetesi ayan beyan ortadadir.İran'da antibiyotik var bolca lakin yaninda lazim olan vitamindir,ağrı kesicidir,bagisiklik guclendiricidir vs bunlarin ise hicbirisi yok neredeyse.
Savas sahasinda hasminizla mesafeniz uzadikca teknolojiye bagimliliginiz artar.İsrail'in zayıf karnı Lubnan ve Suriye idi.İran buraları kaybetti ve elinde antibiyotikle kalıverdi ortada.İşin  İran acisindan en acı yönü ise ilacı da hakkıyla kullanamiyor,hastalık tedavi olmaz da iyice azar ve buyurse diye çekiniyor. Mesajı Paylaş

Harbi f35 😳🤐

Burnundan belli

Hatta hava alığına bakın

Vay be mulla rejimi ilk defa yalan söylememiş Mesajı Paylaş

Tel-Aviv'de füzelerin düştüğü yerlerden biri...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

İran'ın Kermanşah'daki füze üssünün vurulduğu belirtiliyor.

https://x.com/i/status/1933826106391704028 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 14 Haziran 2025, 11:35:00iha bence bu

Yuh be sn.putty bir defa a'ya a deyin

İster önden bak ister arkadan baya f35 bu Mesajı Paylaş

F35 olurmu küçücük taktik iha tekerleri bile görünüyor içeri katlanmayan tb2 gibi bir iha Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 14 Haziran 2025, 13:23:50F35 olurmu küçücük taktik iha tekerleri bile görünüyor içeri katlanmayan tb2 gibi bir iha

Evet kokpiti olan İHA haklısın Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz