Genel site sorunu.

Başlatan SKYWOLF, 01 Aralık 2011, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence, site adının değişmesi ve/veya ödenmiş paranın yanmasını da göze alarak, başka bir hizmet tedarikçisine geçilmeli. (Para bulunur bir şekilde)

Cidden, çok saçma sapan bir hal aldı. Sürekli gecikiyor, sürekli kapanıyor, vs vs... Mesajı Paylaş

Bence düzelir hosting den ileri gelen bir şeydir kendi kendine düzelir sabırlı olmak gerek hemen çalışan şeyi tamir etmeye kalkmak doğru değil. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sitenin bu kadar geç açılması hayra alamet değil. Kısa sürede çözüm bulunmazsa forum için hiç hayırlı olmaz. Mesajı Paylaş

Bu durumdan en fazla rahatsız olan muhtemelen benim. Her defasında sorun talebi oluşturup çözülmesini istemek de can sıkıcı. Sorunu çözebildiklerine göre sorunun ne olduğunu da biliyorlar demektir. Ama kalıcı olarak çözemiyorlar. Aynı sunucu içerisinde çok fazla site mi var nedir bilemiyorum. Uzun yıllardır bu hosting sağlayıcısındayız. Genel olarak onlardan yana bir sıkıntımız yoktu. Ama bir süredir var. Sorunun ne olduğunu da açıklamıyorlar. Bundan öncekinden de benzer sorunlar nedeniyle ayrılmıştık.

Birkaç ay sonra süremiz sona eriyor. Bu işi tam olarak yapabilecek, SMF'den anlayan birilerini bulup siteyi gerçek anlamda bu zamanın koşullarına göre güncellemeyi ve farklı bir hostinge geçmeyi düşünüyorum. Bunun maliyeti ne olur ve karşılayabilir miyim bilemiyorum. Olmazsa tamamen kapatabilirim de! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bence, yeni bir domain altında bu siteyi başka bir sunucuda kurup test etmek ve başarılı olursa defenceturk.com domainini o yeni hosting e yönlendirmek gerekir. Bunun içinde 1-2 ay beklemeye gerek yok, hemen yapın derim.

Diğer yandan bu forum'un  savunma sanayi konusunda ne kadar etkili olduğu veya ne kadar takip edildiği, bu alanda aranan, merak edilen bir forum olup olmadığı, bu forum dan alıntı yapılıp başka forumlarda, makalelerde veya akademik çalışmalarda referans olurak kullanıp kullanılmadığına bakarak bu siteyi yaşatıp yaşatmamaya karar vermek gerekir.

Yani özetle bu forum canı sıkılan beylerin gevezelik forumu mudur, yoksa ülke menfaatları için faydalı bir iş mi yapılmaktadır ve yararlanıcılar varmıdır. Bu değerlendirme somut verilerle yapılmalıdır.

Sonunda eğer yaşatmaya değer olduğu düşünülürse, her kes karınca kararınca giderlere katkıda bulunmalıdır. Herkese bir iban atarsınız, ve her kişi kendine yakışanı yapar, yada sabit bir rakam istenir, katılan herkes bunu öder, ödemeyende seyirci olur.

Þu anda Türkiye'de ne bedavadır, sadece hava kaldı.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: MrNo - 19 Eylül 2024, 17:04:27
Bence, yeni bir domain altında bu siteyi başka bir sunucuda kurup test etmek ve başarılı olursa defenceturk.com domainini o yeni hosting e yönlendirmek gerekir. Bunun içinde 1-2 ay beklemeye gerek yok, hemen yapın derim.

Diğer yandan bu forum'un  savunma sanayi konusunda ne kadar etkili olduğu veya ne kadar takip edildiği, bu alanda aranan, merak edilen bir forum olup olmadığı, bu forum dan alıntı yapılıp başka forumlarda, makalelerde veya akademik çalışmalarda referans olurak kullanıp kullanılmadığına bakarak bu siteyi yaşatıp yaşatmamaya karar vermek gerekir.

Yani özetle bu forum canı sıkılan beylerin gevezelik forumu mudur, yoksa ülke menfaatları için faydalı bir iş mi yapılmaktadır ve yararlanıcılar varmıdır. Bu değerlendirme somut verilerle yapılmalıdır.

Sonunda eğer yaşatmaya değer olduğu düşünülürse, her kes karınca kararınca giderlere katkıda bulunmalıdır. Herkese bir iban atarsınız, ve her kişi kendine yakışanı yapar, yada sabit bir rakam istenir, katılan herkes bunu öder, ödemeyende seyirci olur.

Þu anda Türkiye'de ne bedavadır, sadece hava kaldı.
+1 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 19 Eylül 2024, 15:35:59
Bu durumdan en fazla rahatsız olan muhtemelen benim. Her defasında sorun talebi oluşturup çözülmesini istemek de can sıkıcı. Sorunu çözebildiklerine göre sorunun ne olduğunu da biliyorlar demektir. Ama kalıcı olarak çözemiyorlar. Aynı sunucu içerisinde çok fazla site mi var nedir bilemiyorum. Uzun yıllardır bu hosting sağlayıcısındayız. Genel olarak onlardan yana bir sıkıntımız yoktu. Ama bir süredir var. Sorunun ne olduğunu da açıklamıyorlar. Bundan öncekinden de benzer sorunlar nedeniyle ayrılmıştık.

Birkaç ay sonra süremiz sona eriyor. Bu işi tam olarak yapabilecek, SMF'den anlayan birilerini bulup siteyi gerçek anlamda bu zamanın koşullarına göre güncellemeyi ve farklı bir hostinge geçmeyi düşünüyorum. Bunun maliyeti ne olur ve karşılayabilir miyim bilemiyorum. Olmazsa tamamen kapatabilirim de!

1000tl katkıda bulunabilirm.Benim gibi katkıda bulunacak arkadaşlarda vardır Mesajı Paylaş

Maliyet nedir bilgi verilirse, yine katılabilirim. Mesajı Paylaş

1000 TL bende katkıda bulunabilirim bu rakamdan ne olacak yeterki IBAN paylaşılsın Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz