Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (16.8%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
59 (55.1%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.4%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.6%)

Toplam Oy Verenler: 107

Alıntı yapılan: serkan1976 - 08 Aralık 2024, 11:55:09Rusların durumu ne oldu? Limanları-hava üsleri?

Esad halkı bombaladı diyorlar ama asıl bu halkı Rus uçakları-pilotları bombaladı...

En son nakliye uçakları herşeyi topluyordu. 1 hafta süre verip hadi yallah derler.

Rusların en güçlü olduğu soğuk savaş döneminde bile akdenizde kalıcı üsleri yoktu. Şimdi o zorlukla sahip oldukları üsleri kaybettiler.

Türk ekonomisi ile ilgili espri kasan putin ne yapıyor acaba ?

Mesajı Paylaş

Bu arada deyrzordan pkknın arkasına bakmadan kaçtığı ve muhaliflerin eline geçtiği söyleniyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HKY - 08 Aralık 2024, 12:29:30Bu arada deyrzordan pkknın arkasına bakmadan kaçtığı ve muhaliflerin eline geçtiği söyleniyor.

Erbil'e kadar sürsünler... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Aralık 2024, 01:21:57Ben şaman falan olmadığım halde yıllardır söylüyorum. Takan yok! Sıra bize gelince görürüz!

Kahramanmaraş depremini öncesinde bilip çok detaylı tarif etmesi ilginçti. İstihbarat aparatı ise, depremin bilimsel olarak çok önceden tahmini bazı ülkeler için artık mümkün olabilir. Veya HAARP (olmasa bile) bir şekilde depremlerin tetiklenmesi teknolojisi geliştirilmiş olabilir.

BU sebeple çok hafife alınabilir değil bence.   

Yine depremin demografiye etkisini ve  sonrası demografik hareketleri de dikkate almak gerekiyor.

Mesajı Paylaş

https://x.com/casualartyfan/status/1865470885873734044?s=61&t=f7MiSZJwXjEfFSFpMF7b-w

Her ne kadar osmanlıdan kalan top dense de görünüşe göre daha yeni bir top gibi duruyor Mesajı Paylaş

Hmeymim Rus üssü kapanıyor, sakallı kafa keserler ile anlaşma yapıldı.
Şam talan ediliyor, hapisteki cihatçı, pedofili gibi ne pislik varsa hepsini sokağa salıverdiler. Depolardaki silahları da talan ediliyor, ülke kaosa döndü. Merhaba Afganistan-2.
Cihatçılara karşı Kürtler savaşacak bundan sonra. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur deme vakti geldi...
Mesajı Paylaş

SMO münbiç şehir merkezine girmiş, pyd'liler Esad'ın ordusundan beter çıktı. Nerde o iddia edilen 100 bin kişilik müthiş donanımlı orduları. Kaçma konusunda baya donanımlılar ama takdir etmek lazım. Mesajı Paylaş

Amerika suriye nin doğusunda ypg'ye garanti vermedi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Aralık 2024, 11:57:04
Alıntı yapılan: aydındurmus - 08 Aralık 2024, 10:35:34Laiklik dinsizlikse  ben laik değilim.
Siz ister kabul edin ister etmeyin bu ALLAHIN kesin hükmüdür eğer bir kimse bunu kabul etmiyorsa müslüman değildir.
ŞERİAT ALLAHIN KANUNU DEMEKTİR KURAN HÜKÜMLERİ DEMEKTİR sen bunu inkar etmekle zaten müslümanlıktan çıkmış oluyorsun bunu ister kabul et ister etme bu kesin hükümdür.
Yazdıklarınızdan din konusunda ne kadar cahil olduğunuz belli oluyor. yazdıklarınızı tekrar tekrar okuduğumda aslında size cahil demekle cahile hakaret etmiş olduğumu görüyor ve cahillerden özür diliyorum....
Bu sebepten dolayı benimle hiç bir konuda muhatap olmayın lütfen.

Sayın Aydın Durmuş,

Konuyla ilgisi olmayan iletilere, özellikle de uzmanmış gibi yazdığınız iletilere devam ederseniz süresiz uzaklaştırılırsınız!

Uzman değilim fakat çok iyi bildiğim bir konuda yorum yapıyorum.Kimsenin İSLAMİYETE üstü kapalı hakaret etmesinide görmemezlikten gelmem bu konuda yorum yaptım diye uzaklaştıracaksanız uzaklaştırın.
Hiç umrumda bile değil her nerede olursa olsun islam dinine açık veya gizli hakaret edilmesine asla sessiz kalmam.

Siz hiç zahmet etmeyin ben kendim kaydımı silerim islamiyete hakaret edilmesini görmüyor veya gördüğünüz halde musade ediyorsunuz ama beni savunduğum ve gerçekleri yazdığım için uzaklaştırmak veya atmakla tehdit ediyorsunuz.
Bu yazıyı sileceğinizi biliyorum ama GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Prof. Doğu - 08 Aralık 2024, 13:27:30SMO münbiç şehir merkezine girmiş, pyd'liler Esad'ın ordusundan beter çıktı. Nerde o iddia edilen 100 bin kişilik müthiş donanımlı orduları. Kaçma konusunda baya donanımlılar ama takdir etmek lazım.

"Where is us air force?" ;D

Öyle abd savaş uçaklarına koordinat verip köy kasaba bombalamaya benzemiyor tabi.

Trumpın "suriyede işimiz yok, birbirlerini yesinler" mealindeki açıklaması kudurtmuş yalnız teröristleri.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz