Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (16.8%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
59 (55.1%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.4%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.6%)

Toplam Oy Verenler: 107

http://youtu.be/0SFcygovMmY?si=x-klSPrz_RQJahTf

Hafız Esad'ın heykelinin kafası gitmiş. Benden sn.putty'ye gelsin Mesajı Paylaş

Bizim uzatmalı arap sığınmacılarımızda bu durumda artık ülkelerine gönderilirler Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 07 Aralık 2024, 23:18:08Bizim uzatmalı arap sığınmacılarımızda bu durumda artık ülkelerine gönderilirler

Çok erkencisin putty.

Esad'ı destekleyen Alevi ve Şii kesim var, cihatçı kafa keserlerle karşı zıt kesim ve onlar da Avrupa'nın yolunu tutacak. AB Süriye'deki savaştan dolayı en az 1.5 milyon mülteci gelmesini bekliyor. Kuş gibi uçarak veya balık gibi yüzerek gidemeyeceklerine göre Türkiye üzerinden gitmek zorunda.

Güneyimizde Esad olmaktansa bağımsız Kürt devleti kurulsun diyen sensin. Yangın yeni başladı, bolca benzin dökme vakti geldi bazılarına göre. Kürtler ABD ve AB desteği ile bağımsız devlet kurma peşinde, cihatçıların da topraklarına göz dikmiş durumda. Süriye'nin varisi biziz diyor Kürtler, arkasına AB/ABD gazını alarak bunu yapabilirler. Film yeni başladı, milyonlarca göçmen yine gelecek, kanlar dökülmeye devam edecek Kürt devleti kurulana kadar, senin istediğin olacak gibi... Mesajı Paylaş

Şaman Selenge, İsrail'in de Suriye'ye gireceğini söylemiş....

Mesajı Paylaş

Süriye'deki son durum. Savaşı durdurma çağrıları yapılıyor.

Mesajı Paylaş

Haritaya göre İsrail halihazırda 2000-3000 kilometrekare bir alana girmiş halde.

Sayın Doğu, BOP,

Kimine göre Öder Yinon'un Ortadoğu'yu mezhepler ve mikro milliyetçi akımlar altında birbirine kırdırma, iç savaş ve bölme planıdır.

Kimine göre, merkezi ulus devletleri yıkıp Ortadoğu'da daha kolay kontrol edilebilir küçük devletcikler kurma projesidir.

Kimine göre de bunları gerçekleştirirken ardından bunları kontrol edilebilir bir yapıya bağlama arzusunu da içerir.

Belki bunların hepsi birdendir. Bu arada projenin son resmi ismi, Büyük Ortaya ve Genişletilmiş Kuzey Afrika Projesi idi. Mesajı Paylaş

Ben şaman falan olmadığım halde yıllardır söylüyorum. Takan yok! Sıra bize gelince görürüz! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bakın devlet aklı var mı yok mu göreceğiz

Fakat şunu çok iyi biliyorum esadın terkettiği yeri PYD alıyor

Aynı şekil İranın tıpkı Hizbullah'a yaptığı yardımı PYD ye yapacağına şahit olacağız...

Çünkü şii hilalı daraldı ve bunun acısını bizden çıkarmak isteyecektir

Yani PYD için ABD AB ve İsrail arkasında derken buna iranıda ekleyin artık Mesajı Paylaş

Şam da düştü. Anlaşma tamamlanmış. Yarından itibaren bizim gerçek savaşımız başlayacak.

Oluk oluk Suriyeli dönecek sanıyoruz ama hiç öyle olmayacak. Bu işin sonunda biz kötü oluruz yine  ;D Mesajı Paylaş

O birşey mi

Şam düşüp Esad gittimi Suriye'nin Toprak bütünlüğünü kimle görüşeceğiz anlaşacağız

Terörist dediğimiz YPG ilemi
Terörist olarak kabul ettiğimiz Htş ilemi

Tüm forumdaşlarım cevabını merak ediyorum açıkçası.

Cumhurbaşkanı Suriye'nin Toprak bütünlüğü diyor ya o bakımdan ....

Ama bunu kimle sağlayacağımızı bende merak ediyorum Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz