Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Evet bugün ulusça deprem gerçeğini tekrar yaşadık ve bu sefer depremin kısa sürmesi nedeniyle acı ve yıkımla karşılaşmadık çok şükür. İstanbul'da ikamet eden forumdaşlarıma ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

Umarım yetkililer aralarındaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp birbirlerini engellemekten vazgeçerler de İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri hemen başlar. GSM firmalarının da kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor bu depremde de sınıfta kaldılar maalesef. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 23 Nisan 2025, 22:09:14Evet bugün ulusça deprem gerçeğini tekrar yaşadık ve bu sefer depremin kısa sürmesi nedeniyle acı ve yıkımla karşılaşmadık çok şükür. İstanbul'da ikamet eden forumdaşlarıma ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

Umarım yetkililer aralarındaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp birbirlerini engellemekten vazgeçerler de İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri hemen başlar. GSM firmalarının da kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor bu depremde de sınıfta kaldılar maalesef.

Herkese geçmiş olsun.

Ne yazık ki uzmanlarımızın da belirttiği gibi, bu beklenen büyük deprem değildi! Büyüklük, şiddet ve süre olarak gerçekleşeceği kesin olan depremden daha küçük bir depremdi. Yine de orta büyüklükteki bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden hiç kimsenin olmaması bizler için oldukça büyük bir ilerleme sayılabilir.

Bizim yetkililer hiç bir zaman, hiç bir konuda anlaşamazlar. O zihniyete sahip değiller. Tersine her konuyu kendi menfaatlerine malzeme etmekten de asla çekinmezler.

GSM şirketleri de kendilerine çeki düzen vermezler. Boşuna beklemeyin. Ülkede her alanda, en zorlu şartlarda çalışma standardına sahip olan hiçbir  şey, en gerektiği yerde verim sağlayamıyor. Hiç şaşırtmıyorlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu ülke neden gelişmiyor diye bazen uzağa bakmaya gerek yok,adam mühendis olacak staja gelmiş,sen bu adama çapa yaptırıyorsun,ot biçtiriyorsun sonra elektrik mühendisi olacak olur olur çok güzel olur....

Yani bazen sisyasete politikaya bakmaya gerek yok Mesajı Paylaş

PKK ile mücadele kısmına yazacaktım fakat buraya yazayım orduya savşacak adam bulabilecekler mi? Diye sn.Mehmet075 demiş onu bilmemem de daha doğrusu biliyorum ama konuşmuyorum

Ama cemaat mensubu bulacaklar gibi

Sadece bir iddaa

http://www.instagram.com/p/DIwW7p9NGGj/?igsh=MnNkZjJqdmZ6ZTU1 Mesajı Paylaş

SAR ile böyle derinliklerde neler olduğunu bu kadar net tespit etmek mümkün mü? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Evet bende son zamanlarda sosyal medyada piramitlerin altında devasa bir yapının olduğu şeklinde bilgilere denk geliyorum Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz