F-117 Nighthawk

Başlatan GOGURYEO, 24 Ocak 2011, 20:26:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Locheed Martin
F-117 Nighthawk

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 30,746 
  • Hava Araçları Galerisi/ Aerial Vehicles Gallery
  • 89 Yanıtlar

Arkadaşlar F-117 yi de albümüze ekledim hayırlı olsun ;D Mesajı Paylaş

Bunları neden kullanımdan kaldırdılar anlamadım? Bu uçaklar tam efsane, küçüklüğümde filmelerde, resimlerde bilumum yerde görür de nasıl bir şey olduğunu bilmezdim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 24 Ocak 2011, 20:38:45
Bunları neden kullanımdan kaldırdılar anlamadım? Bu uçaklar tam efsane, küçüklüğümde filmelerde, resimlerde bilumum yerde görür de nasıl bir şey olduğunu bilmezdim.

1.Çok fazlalaşan bakım masrafları

2.modernize parası

3.bunun yaptığı görevi f-35ler rahat ca yapabilecek

4. hava-hava füzesi taşımaması vb.

Daha sayayımmı ? Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Daha F-35 piyasaya çıkmadı ki. 1 tane teslimat yapılmış. 3-4 sene daha faal tutabilirlerdi F-22'leri de çıkarsınlar o zaman(ki sayısı bayağı az) :D o da hava-hava, bakımı zor. Dursaydı iyi olurdu, güzel olurdu :). Mesajı Paylaş

F-117'ler sadece kritik hedeflerin bombalanması gibi özel görevler için tasarlanmışlardı. B-2'ler gelince emekli oldular. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Eskidikleri için kullanımdan kaldırıldılar. Çünkü amerika artık f-117'den çok daha üstün f-22'ye sahip. F-117'lerin konuşlandığı holloman üssündeki 7. 8. ve 9. filolardan F-117'ler emekli edilerek yerlerine F-22'ler verildi.

http://www.holloman.af.mil/library/factsheets/factsheet.asp?id=4363 Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Ilk nesil "stealth" ve taktik bombardıman görevli F-117'lerin miyadı dolmuş olabilir ama 2006 yılında açıklanan hizmet dışına çıkarılma sebepleri, dünyanın en pahalı uçakları olan, stratejik bombardıman uçağı B-2'lerin gelmesiyle emekliye ayrılmaları teorisi isabetli bir yaklaşım değil.

F-117'lerin son kalan modelleri (1982-1990 yıllarında, tam tamına 8 senede 64 adet üretildi) 21 Nisan 2008 tarihine kadar kullanıldı ve son üretilen modelleri bu tarihte daha 18 yaşını dahi doldurmamıştı.

16 seri üretim artı 5 adet prototip modifikasyonu, toplamda 21 tane B-2 ise (biri üç yıl önce 2008 Þubatında düştü) 1993 yılından itibaren operasyönel göreve başladı.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Angel - 25 Ocak 2011, 08:44:41
Ilk nesil "stealth" ve taktik bombardıman görevli F-117'lerin miyadı dolmuş olabilir ama 2006 yılında açıklanan hizmet dışına çıkarılma sebepleri, dünyanın en pahalı uçakları olan, stratejik bombardıman uçağı B-2'lerin gelmesiyle emekliye ayrılmaları teorisi isabetli bir yaklaşım değil.

F-117'lerin son kalan modelleri (1982-1990 yıllarında, tam tamına 8 senede 64 adet üretildi) 21 Nisan 2008 tarihine kadar kullanıldı ve son üretilen modelleri bu tarihte daha 18 yaşını dahi doldurmamıştı.

16 seri üretim artı 5 adet prototip modifikasyonu, toplamda 21 tane B-2 ise (biri üç yıl önce 2008 Þubatında düştü) 1993 yılından itibaren operasyonel göreve başladı.

Kısmen doğrudur. Ayrıca bu bir teori de değil. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz