F-22 RAPTOR

Başlatan paukaf, 30 Ağustos 2010, 03:41:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Olay zaten 300,400lu rakamlar yeniden gündeme gelirse diye ve uçağın yurtdışı satış ihtimali üzerine. Mesajı Paylaş

İki gün evvel ABD'nin Alaska Eyaleti'ndeki Elemendorf-Richardson Hava Üssü'nden Alaska saati ile 19.40 sularında, gece eğitim uçuşu için havalandıktan sonra radardaki izi kaybolan F-22 Raptor uçağının düştüğü kesinleşti. Uçağın enkazına ulaşılırken, pilotların arama/kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Bu kazayla birlikte bugüne dek düşen F-22 miktarı, bir prototip dahil 4′e çıkmış oldu. Bugüne dek sipariş edilen 187 adet F-22 uçağından 185′i üretilmiş durumda.

http://www.savunmasanayi.net/dorduncu-f-22-raptor-da-dustu/dorduncu-f-22-raptor-da-dustu/ Mesajı Paylaş

Nedeni belli mi? Diğer uçaklar neden düşmüştü? Mesajı Paylaş

http://www.metacafe.com/watch/43013/f22_crash

Önce düşenlerden bitanesinin videosunu buldum buyrun Mesajı Paylaş

Hayalet uçağın düşmeside problem  malum hayaletin enkazınıda radarda görünmüyor  ;D

Neyse şaka bir yana bizim t 129 prototipi düşünce kıyamet kopmuştu ''Uçamaz denen helo düştü'' diye başlık atan ''Türk'' basını buna ne der çok merak ediyorum... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 21 Kasım 2010, 00:23:31
''Uçamaz denen helo düştü'' diye başlık atan ''Türk'' basını
Bahsettiğiniz basın "Türk" basını değildir.
Hürriyet gazetesi ve doğan medya grubudur. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

slm ucak demekki okadar da gorunmez degilmis :)baksaniza habere radardan koyboldu diyor ;D Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Ellemeyin düşsün.  ;D

Hepsi kul yapısı, düşmeleri normal. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Kendi düşen ağlamaz :D

Pilotlara üzülmüyomda uçağa üzülüyorum ya. Mesajı Paylaş

F-22 Raptorlar herşeyiyle elektronik... F-16 da bile bazı şeyleri manuel yaparken, Raptorlarda kendisi elektronik olarak yapıyor... (Belgeselde seyrettiğim ABDli pilot öyle demişti.)

Bu kadar elektronik bir uçağın düşmesinden daha doğal birşey yok... O bilmem kaç milyar dolarlık teknoloji harikası B-2 uçağıda bilmem ne tüpü ıslandığı için düşmüştü... Düşünün artık... Bazen fazla teknoloji adamı yarı yolda bırakıyor... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz