Su-57 (T-50) PAKFA

Başlatan AVCI, 29 Ocak 2010, 11:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Seri üretim hizmete alınmış Su-57 yakından çekilmiş resmidir. Gövde yapım kalitesi bu şekildedir.


Linkback: Ynt: Su-57 (T-50) PAKFA

Cezayir'e ait 2 adet Su-57E kendi ülke topraklarında uçuş yapıyor. Afrika'da ilk 5.nesik jet uçağına sahip olmuş ülke. Videosu linkte.

https://x.com/GeorgeN28581/status/2033193337860022294?s=20


Rusya silah satarken çok sorumsuz davranıyor. Cezayir kim ki böyle uçağı parasını verdi diye alabiliyor. Oldu olacak az daha versin atom bombası sat bari bunu satan onu da satar
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Cezayir kurulduğundan itibaren Sovyet/Rus silah sistemlerini satın alan ülke. Bir nevi RusAF'ın kopyası diyebiliriz, envanterinde Su-24/30/35/57 ve MiG-29 var. Cezayir'in tüm alt yapısı, pilot eğitimi, füzeleri Rus ekolüne entegre edilmiştir. Mesela onların F-35 alması Türkiye'nin Rus veya Çin jet'i alması ile aynı durum söz konusu. ABD 5.nesil jetlerini peynir ekmek gibi satıyor, Grönland yüzünden ilişkileri limoni olmuş Danimarka'ya bile satıyor.

Diğer yandan Rus silah endüstrisi yeni müşterilere ihtiyacı var, yaptırımlar olsa bile resmi açıklamalara göre yıllık 70 milyar dolarlık silah ihracatı var. Savaş sonrası silah ihracatında büyük patlama yaşanması bekleniyor, hava savunma sistemleri, kamikaze dronları, seyir ve balistik füzlerini peynir ekmek gibi satacaktır. Bu konuda combat proven tecrübesi olan, etkinliğini kanıtlamış silahlar. Batı hariç bu jetler tüm ülkelere satılabilir, isteyen gelsin sözleşme imzalamaya hazır.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat