Türk İnsansız Savaş Uçağı Projesi (MİUS)

Başlatan SKYWOLF, 03 Nisan 2012, 13:50:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kızılelma'nın stratejik ortaklık anlamında gücü artmaya devam ettikçe bilgiye ve donanıma erişmesi daha kolay olacak. Şu anda ihtiyacı olan temel şeyler uçak mühendisliği, malzeme mühendisliği ve motor gibi görünse de bunlar zaten kendi içinde zaten yüzlerce karmaşık alt parçadan ve süreçten oluşuyor. 

Çift motorlu, çok daha hafif ve sağlam bir Kızılelma'nın geldiği günü hayal etmeye başladım ben de.
Linkback: Ynt: Türk İnsansız Savaş Uçağı Projesi (MİUS)

Kritik teknoloji yapay zeka olacak. Benzer uçaklar ABD de Avrupa da bazısı proje olarak bazısı Kızılelma gibi uçan şekildede var. Eski kafayla yorumlayınca uçuyor vuruyor radarı var füzesi var mukayese edilebiliyor. Ama yapay zeka öyle bir faktörkü bir anda tüm mukayeseyi alt üst edebilir ve yarışamaz hale gelebiliriz. ChatGPT yi görüyorsunuz yada bayağı taksi hizmeti veren otonom insansız araçlar çalışmaya başladılar.Şaşırtıcı insnası robotlar görüyoruz şaşa kaldığımız şeyler üç ayda bir demode hale geliyor daha beterini görüyoruz. Bu devasa yapay zeka çılgınlığında biz neredeyiz ben bir şey göremiyorum. Günün sonunda batıda öyle bir Kızılelma lar çıkar ki bizimki kumda oynuyor halde kalır. AESA lı filan uçak kafası 90 ların mukayesesi şu anda başka bir çaba var dünyada onu demek istedim. 10 000 mühendisi tam gün çalıştırmamız bu yapay zeka trenine atlamamız lazım.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bu arada videoda bilgi verirken inografik var ke ,F16 ya 55 km'den radar kilidi atmış
Herşey kızılelma için

Herşey kızılelma için

Sn.putty Amerika'yı geçtik senin deyiminle amarikayı
Herşey kızılelma için

Bu tip haberleri ve diğer içerikleri ergenler mi hazırlıyor?
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ülke olarak severiz böyle şeyleri

Uçakla 150 km'den F35 görür,karadan 600 km'den F35 görür 500 de teşhis eder son 400 km kalada vururuz,yaparız öyle şeyler 😁
Herşey kızılelma için

Ama doğru söylüyor ghostbat'ın kendi radarı yok, ayrıca Amerikanın yaptığı atışın vuruş görüntüsü de yok ,adamın dikkatini çekmiş yani....
Herşey kızılelma için

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat